Verkeerd op de camping

Dit is toch wel even flink balen. Ik wissel mijn mokka-espresso namelijk graag af met lofi-cappuccino, óók op de camping. Maar toen we op het laatste moment besloten toch nog een paar dagen te gaan kamperen, ben ik mijn melkopschuimer helemaal vergeten! Dan maar met een vork de melk proberen op te schuimen. Dat lukt dus niet. En het smaakt toch een stuk minder. Koffie Verkeerd heet niet voor niets zo… Nou ja, beter dan niks.

De Bialetti Brikka deed het natuurlijk weer perfect. En nieuwsgierige buurkampeerders trakteer ik graag op een espresso. Niet omdat ik zo’n aardige vent ben, maar om de verbazing te zien wanneer ze de koffie proeven. Jaja, beter dan die Senseo die jullie in je caravan hebben staan he (zeg ik natuurlijk niet hardop). Wij met ons tentje en onze minimale uitrusting hebben toch maar het perfecte koffiegereedschap bij ons (maar cappuccino gaat dit keer niet lukken).

BewarenBewaren

BewarenBewaren